Unika elektriska mus- och råttfällor

Skydda ditt hem från möss och råttor. Dessa banbrytande och populära elektriska fällor eliminerar möss och råttor på ett snabbt, säkert och humant sätt. 

Så funkar OWLTRAS® Elektriska fällor

Quick-Zap System

Metallplattorna i botten av fällan ger gnagarna en stöt på 8000V. Vårt unika Quick-zap-system garanterar 100% eliminering utan att orsaka lidande för gnagaren. För att locka in gnagarna i fällan används bete av valfritt slag. Jordnötssmör rekommenderas.

Smarta sensorer och magnetlock

OWLTRA aktiveras endast när den upptäcker en gnagare inne i fällan. Sensorerna skyddar även barn och husdjur från att aktivera fällan. När en gnagare har eliminerats lyfts locket enkelt bort för att tömma fällan.

OWLTRAS® olika modeller

Marie
Marie
Läs mer
Efter att ha provat vanliga musfällor i veckor utan resultat testade jag denna. Den dödade musen på under 12 timmar. FANTASTISKT!
Leffe
Leffe
Läs mer
Denna mus har bott här gratis alldeles för länge. Jag har inte råd att försörja ännu en mun i dagens ekonomi, så den var tvungen att avhysas. Produkten fungerar som beskrivet, enkel att installera och använda.
Kerstin
Kerstin
Läs mer
Den elektriska musfällan gör precis vad den säger. Jag ville prova dessa eftersom vi har små barn och katter. Smällfällorna dödade inte alltid musen direkt, vilket är otrevligt. Den här produkten är tyst och smidig. Mina katter insåg inte ens att det fanns en mus i den. Jag är mycket nöjd!
Betty
Betty
Läs mer
Så skönt att slippa klappfällor som smäller för minsta lilla. Bara att stoppa i batterier och en klick jordnötssmör, och du är redo att köra! Denna musfälla är fantastisk, beställer ett par till!
Theresa
Theresa
Läs mer
Jag har fångat 36 möss på 4 dagar. Vi har dem i uthuset och fick tömma helatiden den första tiden. Fungerar som en dröm och är mer humana än andra fällor.
Kristin
Kristin
Läs mer
KÖP DENNA PRODUKT! Jag har provat alla olika typer av råttfällor för att fånga den här rackaren. Jag har försökt i veckor, men ingenting har fungerat. Men sedan köpte jag den här produkten. Och inom en och en halv timme efter att jag hade placerat fällan under min diskbänk... BAM! Jag kunde inte vara lyckligare.
Allan
Allan
Läs mer
Den här fungerar! Jag hade problem med möss i min husbil. Efter att ha installerat enheten (mycket enkelt) fångade jag 16 möss inom 48 timmar. Problemet med mössen verkar vara över. 😊 Tack! 👌
Gregory
Gregory
Läs mer
Vi provade vanliga fällor med bete och det fungerar inte. Jag beställde den här för två dagar sedan, den kom igår, och rackarn är död idag. Fällan var väldigt enkel att använda och gjorde jobbet. Jag rekommenderar den starkt.
Erika
Erika
Läs mer
Bästa jag någonsin har använt! Denna fälla är helt perfekt, enkel att använda och väldigt effektiv. Du behöver inte ens röra vid den döda råttan, bara töm ut den och lägg i lite nytt bete.
Milton
Milton
Läs mer
Jag är otroligt nöjd med den här produkten. Hittills har jag fångat 7 möss. Den är oerhört effektiv och enkel att använda och jag är helt fascinerad av dess prestanda. Jag kan verkligen rekommendera den här produkten.
Previous
Nästa

Vill du också dela med dig med bild och kommentar? Mejla till oss på hello@soveco.se

Videorecensioner

Våra modeller
OWLTRA Elektriska Musfälla
OWLTRA Elektriska Råttfälla
OWLTRA Elektriska Utomhusfälla