OWLTRA® OW-2

Elektronisk Musfälla som drivs av batterier.

Skydda ditt hem från möss. Denna fantastiska elektriska musfälla eliminerar möss på ett snabbt, säkert och humant sätt.

Quick-Zap System

Metallplattorna i botten av fällan ger gnagarna en stöt på 8000V. Vårt unika Quick-zap-system garanterar 100% eliminering utan att orsaka lidande för gnagaren. 

Smarta sensorer och magnetlock

OWLTRA aktiveras endast när den upptäcker en mus inne i fällan. Sensorerna skyddar även barn och husdjur från att aktivera fällan.

Locket sitter fast med magneter som är lätt att ta bort för att tömma fångsten. Locket bryter även strömmen till metallplattorna.

Placera betet på rätt ställe

Locka mössen genom att placera en liten mängd bete stor som en ärta längst bak i fällan. Beten med högt proteininnehåll, såsom jordnötssmör, rekommenderas.

Grön lampa

När LED-lampan blinkar grönt vet du att det är dags att tömma fällan. Du behöver inte dubbelkolla om du inte vill.

Röd lampa

Fällan varnar dig också när batterierna är låga genom att blinka rött.

Betty
Betty
Läs mer
Så skönt att slippa klappfällor som smäller för minsta lilla. Bara att stoppa i batterier och en klick jordnötssmör, och du är redo att köra! Denna musfälla är fantastisk, beställer ett par till!
Leffe
Leffe
Läs mer
Denna mus har bott här gratis alldeles för länge. Jag har inte råd att försörja ännu en mun i dagens ekonomi, så den var tvungen att avhysas. Produkten fungerar som beskrivet, enkel att installera och använda.
Milton
Milton
Läs mer
Jag är otroligt nöjd med den här produkten. Hittills har jag fångat 7 möss. Den är oerhört effektiv och enkel att använda och jag är helt fascinerad av dess prestanda. Jag kan verkligen rekommendera den här produkten.
Kerstin
Kerstin
Läs mer
Den elektriska musfällan gör precis vad den säger. Jag ville prova dessa eftersom vi har små barn och katter. Smällfällorna dödade inte alltid musen direkt, vilket är otrevligt. Den här produkten är tyst och smidig. Mina katter insåg inte ens att det fanns en mus i den. Jag är mycket nöjd!
Marie
Marie
Läs mer
Efter att ha provat vanliga musfällor i veckor utan resultat testade jag denna. Den dödade musen på under 12 timmar. FANTASTISKT!
Theresa
Theresa
Läs mer
Jag har fångat 36 möss på 4 dagar. Vi har dem i uthuset och fick tömma helatiden den första tiden. Fungerar som en dröm och är mer humana än andra fällor.
Allan
Allan
Läs mer
Den här fungerar! Jag hade problem med möss i min husbil. Efter att ha installerat enheten (mycket enkelt) fångade jag 16 möss inom 48 timmar. Problemet med mössen verkar vara över. 😊 Tack! 👌
Föregående
Nästa

Vill du också dela med dig med bild och kommentar? Mejla till oss på hello@soveco.se

Videorecensioner

Vanliga frågor & svar

  1. Börja med att säkerställ att strömbrytaren står ”0” dvs att fällan är avstängd och ta av locket på fällan. Locket sitter fast med magneter.
  2. Applicera en ärtsstor mängd bete (t.ex. jordnötssmör) i betesområdet. Se till att betet inte kommer i kontakt med metallplattorna eller sensordetektorerna, eftersom det kan orsaka felaktigheter.
  3. Sätt tillbaka locket och stoppa i 4 st ”AA”-batterier och sätt på strömbrytaren till (”i”)-position. Den gröna lampan kommer att blinka för att indikera att fällan har aktiverats.
  4. Placera fällan på en ren, torr yta längs en vägg. Positionera fällan så att ingången är vänd bort från väggen.
  5. När en mus fångas kommer den gröna lampan att blinka med 10-sekundersintervaller. En blinkande röd lampa indikerar dock på lågt batteri.

Slå av strömbrytaren så att den står på ”0” och ta bort batterierna. Lyft bort locket och töm fångsten bland hushållssopporna.

  1. Slå av strömbrytaren (”0”) och ta ut batterierna. Ta bort locket.
  2. Rengöring: Använd varmt vatten eller väteperoxidlösning och en mjuk borste för att rengöra behållaren. Undvik att få vatten på locket.
  3. Torka: Låt både insidan och utsidan av behållaren torka helt.
  4. Återmontering: Fyll på med nytt bete och följ stegen ovan. ”Hur sätter jag igång den elektriska musfällan?”

Fällan behöver 4 st ”AA”-batterier för att fungera. Dessa ingår inte. Använd Alkaline batterier av bra kvalité och inte uppladdningsbara batterier.

Placera fällan längst en vägg, vid en ren och torr yta, i närheten av där du har sett möss eller spår av dessa.

Fällan är aktiv om den gröna LED-lampan lyser under en sekund när du slår på strömbrytaren.

Fällan skapar en elstöt på mellan 5000 – 8000 volt under 30 sekunder, vilket är tillräckligt för att eliminera både möss och råttor.

Nej. OW-1 och OW-2 (denna fälla) är bara för inomhusbruk. OW-7 kan dock även användas utomhus.

Jordnötssmör, choklad, gelégodis, mjukost, nötter och havregryn fungerar bäst. En ärtstor mängd räcker.

OWLTRAS® olika modeller