OWLTRA® OW-7

Elektronisk rått- och musfälla som kan användas både inne och utomhus.

Denna nya elektriska utomhusfälla eliminerar möss och råttor blixtsnabbt på ett humant och säkert sätt.

Quick-Zap System

Precis som de andra elektroniska fällorna från OWLTRA så här även denna utomhusfälla Quick-Zap-systemet. Metallplattorna i botten av fällan ger gnagarna en stöt på 8000V. Vårt unika Quick-zap-system garanterar 100% eliminering utan att orsaka lidande för gnagaren. 

För utomhusbruk

OWLTRA OW-7 kan användas utomhus med det medföljande vattentäta skyddet. Kontrollera regelbundet produktens status efter regn. Placera den mot en vägg och undvik platser där vatten samlas. Blir fällan vattenfylld fungerar den inte. Det indikerar den med att blinka med båda LED-lamporna på fällans lock.

Drivs med batteri eller USB-sladd

Du kan använda antingen 4 D-batterier eller en USB-kabel (typ-c) som strömkälla till fällan. Vid användning av USB som strömkälla, använd en strömadapter eller en powerbank med DC 5V och en strömstyrka på 1A eller högre.

Fångst indikeras med ljud och ljus

Tillsammans med den vanliga LED-lampan har vi också lagt till ett ljudlarm för att påminna dig om att rengöra fällan efter fångst.

Placera betet på rätt ställe

Locka mössen genom att placera en liten mängd bete stor som en ärta längst bak i fällan. Beten med högt proteininnehåll, såsom jordnötssmör, rekommenderas. Byt betet ofta för att förhindra att betet blir dåligt eller har ätits upp av andra djur.

Enkelt att komma igång

Börja med att försäkra dig om att strömbrytaren står på ”0” och lyft av locket.

Placera betet på markeringen ”bait”. Jordnötssmör brukar fungera bra, men annat proteinrikt bete fungerar också. 

Öppna batteriluckan och stoppa i batterier (4 st D) eller anslut USB-sladden. Slå på fällan genom att ställa strömbrytaren på ”I”.

Om fällan ska placeras ute så ska det medföljande skyddslocket sättas på. Se till så att fällan inte placeras där det samlas vatten.

Placera fällan längst med en vägg, med ingången utåt. Inomhus behövs inte skyddslocket.

Marie
Marie
Läs mer
Efter att ha provat vanliga musfällor i veckor utan resultat testade jag denna. Den dödade musen på under 12 timmar. FANTASTISKT!
Leffe
Leffe
Läs mer
Denna mus har bott här gratis alldeles för länge. Jag har inte råd att försörja ännu en mun i dagens ekonomi, så den var tvungen att avhysas. Produkten fungerar som beskrivet, enkel att installera och använda.
Kerstin
Kerstin
Läs mer
Den elektriska musfällan gör precis vad den säger. Jag ville prova dessa eftersom vi har små barn och katter. Smällfällorna dödade inte alltid musen direkt, vilket är otrevligt. Den här produkten är tyst och smidig. Mina katter insåg inte ens att det fanns en mus i den. Jag är mycket nöjd!
Betty
Betty
Läs mer
Så skönt att slippa klappfällor som smäller för minsta lilla. Bara att stoppa i batterier och en klick jordnötssmör, och du är redo att köra! Denna musfälla är fantastisk, beställer ett par till!
Theresa
Theresa
Läs mer
Jag har fångat 36 möss på 4 dagar. Vi har dem i uthuset och fick tömma helatiden den första tiden. Fungerar som en dröm och är mer humana än andra fällor.
Gregory
Gregory
Läs mer
Vi provade vanliga fällor med bete och det fungerar inte. Jag beställde den här för två dagar sedan, den kom igår, och rackarn är död idag. Fällan var väldigt enkel att använda och gjorde jobbet. Jag rekommenderar den starkt.
Erika
Erika
Läs mer
Bästa jag någonsin har använt! Denna fälla är helt perfekt, enkel att använda och väldigt effektiv. Du behöver inte ens röra vid den döda råttan, bara töm ut den och lägg i lite nytt bete.
Milton
Milton
Läs mer
Jag är otroligt nöjd med den här produkten. Hittills har jag fångat 7 möss. Den är oerhört effektiv och enkel att använda och jag är helt fascinerad av dess prestanda. Jag kan verkligen rekommendera den här produkten.
Previous
Nästa

Vill du också dela med dig med bild och kommentar? Mejla till oss på hello@soveco.se

Vanliga frågor & svar

Slå av strömbrytaren så att den står på ”0” och ta bort batterierna. Lyft bort locket och töm fångsten bland hushållssopporna.

  1. Slå av strömbrytaren (”0”) och ta ut batterierna. Ta bort locket.
  2. Rengöring: Använd varmt vatten eller väteperoxidlösning och en mjuk borste för att rengöra behållaren. Undvik att få vatten på locket.
  3. Torka: Låt både insidan och utsidan av behållaren torka helt.
  4. Återmontera och slå igång fällan igen.

Fällan behöver 4 st ”D”-batterier för att fungera. Dessa ingår inte. Använd Alkaline batterier av bra kvalité och inte uppladdningsbara batterier.

USB-kabel (typ-c) passar fällan. Använd en strömadapter eller en powerbank med DC 5V och en strömstyrka på 1A eller högre.

Placera fällan längst en vägg. Om du ska ha fällan utomhus krävs att du har det medföljande skyddslocket på.

Fällan är aktiv om den gröna LED-lampan lyser under en sekund när du slår på strömbrytaren.

Fällan skapar en elstöt på mellan 5000 – 8000 volt under 30 sekunder, vilket är tillräckligt för att eliminera både möss och råttor.

Jordnötssmör, choklad, gelégodis, mjukost, nötter och havregryn fungerar bäst. En ärtstor mängd räcker.

OWLTRAS® olika modeller

Våra modeller
OWLTRA Elektriska Musfälla
OWLTRA Elektriska Råttfälla
OWLTRA Elektriska Utomhusfälla